Siksi kai lähdetään lomalle, kun takaisin tulo kotiin on niin kivaa! Ei vaiskaan! Ihan mukavaa oli lomailla ja lillua vedessä niin, että iho on nyt karrella. Ulkoaltaassa tuli ihan Islannin matka mieleen. Siellä oltiin syyslomalla kerran ja uitiin Blue Lagoonissa tukka pystyyn jäätyneenä räntäsateessa. Vesi oli ihan yhtä lämmintä, jos ei kuumempaakin. Ilma vain silloin Islannissa oli nollan vaiheilla, nyt oli reilusti lämpimämpi sää.

Tämä päivä 20.10.2010 (huom. päivämäärä!!!!) sujui autossa ajellessa. Poikkesimme Tampereella ja tytöt nukkuivat loppumatkan. Emmalla on vielä lentopalloharkat illalla, kun lauantaina on ensimmäinen oikea peli tänä syksynä. Hänelle ostettiin myös pilli, että saa tuomaroida toisten pelejä. Tuomarikoulutus oli keväällä.

Seurasin Naantalissa uutisista ja lehdistä kirkostaeroamisbuumia. Tuntui niin SURULLISELTA! Joissain seurakunnissa eroaminen jo vaikuttaa konkreettisesti, sillä verotulojen vähentyminen näkyy varmasti tavalla tai toisella. Ensi viikolla kuulen asiasta oman seurakuntamme kannalta.

Tässä muutama kuva matkalta. Naantali on niin kesäkaupunki, että tämä ajankohta antoi kuvan uinuvasta pikkukylästä. Viime kerralla oltiin heinäkuussa ja fiilis oli silloin ihan toinen.