Ihana lauantai! Ei mitään pakollista, joten päätin iloisena (?) tehdä Karin nimittämää "kuivaa huushollia" eli tuulettaa vuodevaatteet ja pestä lakanat. Se on ihan hauskaa puuhaa silloin, kun siihen on aikaa. Tänään oli. Kari hoiti sillä aikaa ruuanlaiton. Kun tulin keittiöön, oli vastassa tämä näkymä:

  Kokki oli kantanut tapansa mukaan kannettavan keittiöön, katsoi näytöltä ruokaohjetta ja kauha heilui! Jotenkin niin miehistä! Nauratti! Ei tule minulle mieleen hoitaa asiaa näin. Jos tarvitsen netistä ruokaohjetta, tulostan sen kyllä paperille. Ruuasta tuli tosi hyvää, niinkuin Karin tekemästä yleensäkin. Oli jotain päärynäistä broilerikastiketta.

Syömisen jälkeen lähdin Nellan kanssa tunnin lenkille. Muu perhe on Lempäälässä Emman lentopallopeliä kannnustamassa ja lupasin huolehtia koiran. Kävelimme rantapolkuja ja näimme kaksi korppia. Kylmä viima kävi, mutta sehän on vain pukeutumiskysymys. Nyt oli sopivasti päällä. Kyllä meillä on mukavat lenkkimaastot veden äärellä aivan kaupungin keskellä. Ei voi kuin nauttia!