Tänään alkoi päivä kuoroilulla. Olimme Naislaulajien kanssa jumalanpalveluksessa, joten herätys oli aikaisin. Laulut sujuivat ihan hyvin ja tulin varsin tyytyväisenä kotiin.

Iltapäivällä kävin kävelyllä ja katselimme kisoja. Leikin myös kampaajaa ja pesin sekä laitoin äitini hiukset. Tulikin hyvä kampaus. Äiti päätti, että huomenna hän lopettaa täyshoidon täällä luonani ja lähtee omaan kotiinsa toipumaan. Hän onkin jo varsin hyvässä kunnossa ja tulee varmasti toimeen siellä, kunhan kauppa-asiat hänelle hoidetaan. Kantaa ei vielä saa mitään raskasta leikatun puolen kädellä.

Illan suussa muistin, että minulla oli rästihommia työhön liittyen. Kolmet kokeet löytyivät koulurepusta ja päätin korjata ne yhteen soittoon, vaikka loma onkin menossa. Taisi nelisen tuntia humahtaa siinä aherruksessa, mutta nytpä ovat pois päiväjärjestyksestä. Olin varsin tyytyväinen, kun sain ne tehtyä. Tällaista tämä opettajan työ on: Usein työasiat seuraavat kotiin niin illalla kuin lomallakin.

Huomenna päätän hoitajan roolin, kärrään äitsykän kotiinsa ja lähden kimpsuineni loppulomaksi maalle. Huomiseksi on luvattu aurinkoista pikkupakkasta -  mitä parhainta hiihtosäätä, joten ladut kutsuvat mökin suunnassa!