Hissiremonttimme alkoi eilen. Tänään vielä aamulla hissi toimi, mutta töistä tullessani kauppakassin kanssa se oli jo pois käytöstä. Ei auttanut, kun laitaa töppöstä toisen eteen ja raahata kaikki portaita pitkin tänne seiskakerrokseen. Vähän puuskututti, kun ylös pääsin.

Oma kerrostasanteeni oli täynnä remonttimiesten tavaraa. Kapeaa polkua pääsin oman oveni taakse. Ajattelin ottaa pienet nokkaunet, mutta eihän siitä mitään tullut: Seinän takaa kuului kilinää, kolinaa ja porausta niin, että ajattelin miesten puhkaisevat olohuoneen seinän vehkeillään. Ei sentään, kyllä ne käytävässä ja hissikuilussa ovat pysyneet.

Nyt pitää tarkaan miettiä menonsa. Äsken kävin alhaalla pyykkituvassa laittamassa lakanoita koneeseen ja otan ne pois samalla, kun lähden kokoukseen. Hyvää tekee tämä pakollinen jumppa, joten en laita ollenkaan pahakseni tätä remonttia. Tänään tulee kolme kertaa portaiden nousua. Kuinkahan monta kertaa huomenna? Kun remontti päättyy, olen rautaisessa kunnossa! Ei vaiskaan! Loppuviikosta livistän mökille ja taidan jäädä niihin maisemiin...