Mökillä näyttää nyt tältä! Sekä ylä- että alamökin verrannat ovat muovilla suojatut, samoin ikkunat, ovenkahvat ja ulkolamput. Maalausprojekti on siis alkanut suojauksella ja seinien hankauksella. Etelä ja länsiseinät näyttävät puunauksen jäljiltä jokseenkin kulahtaneilta, kunnes saavat uuden maalin pintaan.

Hauskaa olla sisällä sinertävät muovit ikkunoissa. Tuntuu lähinnä siltä kuin silmälasit puuttuisivat. Ulos näkee mutta epätarkasti. Säistä riippuu, kuinka kauan tätä "muovitettua" elämää kestää. Itse toivon, että kesäkuun alussa jo olisi valmista.

Hirvittävän kiireinen viikko takana: Luokkaretki Ähtärin eläinpuistoon, webbikoulutusta, koulutulokkaiden vanhempien ilta, koulualueen siivouspäivä ja tietysti sitä normaalia luokkatyöskentelyä. Eipä ole ehtinyt edes blogia päivittämään, puhumattakaan toisten lukemisesta. Huh, välillä tuntui, ettei elämässä ole järkeä ollenkaan, kun kävi kotona vaatteet vaihtamassa seuraavaa tilaisuutta varten eikä ehtinyt voileivästäkään ahmaista kuin puolet! No, selvitty on ja viikonloppuna voi vähän levähtää.

Äsken sateen välissä haravoin hieman pihalla. Käki kukkui minun kuulteni ensimmäistä kertaa moneen otteeseen, joutsenet lentelivät edestakaisin ja tuoksui huumaavalta. Koivuissa on pikkaraiset hiirenkorvat. Ainut, joka pyristelee kevään kohinassa vastaaan, on pihan tammi. Se pitää edelleen tiukasti kiinni vanhoista viime kesän lehdistään. Omituinen puu! Jospa huominen kova tuuli riipisi irti ruskeat lehdet. Ehkä turha toivo. Muistan edellisistä keväistä, että uudet ja vanhat ovat vielä toukokuussa yhtä aikaa oksissa sulassa sovussa.

Huomenna sataa ja tuulee, minä jatkan työhommia kokeiden korjauksella sekä arvosteluilla. Nyt ryhdyn katsomaan Suomi-Kanada peliä ja pitämään leijonille peukkua!