Jo joutui armas aika...
Aamulla heräsin puoli kuudelta ja lähdin täältä mökiltä kaupunkiin pukemaan juhlavaatteita kotiin. Sataa tihutti jo lupaavasti!

... ja suvi suloinen.
Kesään kuuluu myös vesisade ja sitä on tänään saatu! Kevätjuhlamme aikaan satoi pienen pieniä pisaroita, mutta heti sen jälkeen alkoi kaatosade. Voi juhlijoita! Muuten ei vesisade tänään olisi haitannut, mutta monet perheet olivat ajatelleen saavansa pihamaasta lisää juhlatilaa. Harmittaa heidän puolestaan, kun juhlajärjestelyt ovat menneet uusiin puihin.

Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen.
Oppilaat muistivat minua kauniilla kukilla, joita olen koko iltapäivän ihaillut täällä mökin pöydillä. Pihalla on soma "yrttiasetus", josta voin poimia mausteeksi kolmenlaisia yrttejä kokailuihin. Tosi ihana lahja!

Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon.
Eipä ole aurinkoa tänään näkynyt! Toisaalta hyvä, sillä huono sää hillitsee nuorison koulunpäättäjäisjuhlintaa. Jospa keksittäisiin jotain mukavampaa ulkona kännäämisen tilalle!

Se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon.
Kevät on ryöpsähtänyt kesäksi. Onneksi tammen lehdet ovat vielä pieniä, sillä jotenkin haluaisin pitää vielä keväästä kiinni. Alkukesän vaalean vihreä heleys näkyy ikkunasta. Kesäloma on alkanut!