Kun aamulla herättiin, ikkunasta katsoessa näytti tältä:

Ensilumi oli tullut! En kyllä ole erityisesti lumesta innoissani silloin, kun sitä on jatkuvasti maassa 5 kuukautta, mutta onhan se kesän jälkeen aina mainittava juttu. Minusta lumi voisi tulla joulukuussa ja sulaa pois maaliskuussa. Pari talvea tässä lähimenneisyydessä, jotka olivat näitä vähälumisia talvia, olivat minusta ihan mukavia, paitsi  "mustaa"  joulua en kyllä toivo. Lunta voisi olla sellainen pieni kerros eikä metritolkulla! Lumisateesta en yleensäkään pidä, mutta kovat pakkaset ovat ihania. Viime talvena ne eivät minua yhtään häirinneet, toisia ihmisiä kylläkin.

Kun tulimme puolen yön jälkeen kotiin eilen teatterista, ei satanut vielä yhtään. My fair lady oli mukava, toteutus kyllä jotenkin ronski. Viimeeksi olen katsonut hienostuneemman version ja se oli kyllä mukavampi kuin tämä. Silti ilta oli kiva, vaikka hepeneissä oli vähän viileä olo. Joinkin teetä kotiin tultuamme ja nukuin villatakki päällä. Sitten yöllä tietysti heräsin kuumuuteen!

Ajellessamme kotiin kuulimme iloisen perheuutisen: Sukuun oli syntynyt iltapäivällä pieni tyttö. Hän on vanhempiensa esikoinen, joten suuria uusia asioita on perheellä edessä. Isä oli onnesta ja väsymyksestä pyörryksissä, niin kuin kuvitella saattaa. Siunausta pienelle vauvelille ja hänen vanhemmilleen!

Tänään menemme kesän päättäjäisteelle illalla ystäväperheemme luo. He tulevat kesäasunnolle Helsingistä ja viimeeksi olemme tavanneet yli vuosi sitten. Kiva nähdä ja jutella kuulumiset pitkästä aikaa.