Eilen illalla oli kokous. Nukuin edellisen yön huonosti, sillä kokouksessa oli hankalia asioita päätettävänä ja kai ne vaikuttivat myös uniini. Olin koko viikonlopun ja maanantain valmistellut kokousasioita lukemalla esityslistaa ja aineistoa läpi huolellisesti sekä etsimällä netistä lisätietoa muutamaan kohtaan. Netti on kyllä oivallinen apuväline näissäkin asioissa.

Kokous alkoi klo 18 ja päättyi klo 22.25! Huh! Enpä ennen ole moisessa ollut. Kun puheenjohtajan nuija kopahti pöytään päättymisen merkiksi, tuntui siltä, etteivät jalat pääse liikkelle pöydän alta. Olin ihan kangistunut, vaikka puolessa välissä oli pieni jaloittelutauko. Aivot olivat ihan seis ja olo muutenkin pöllähtänyt.

Kotona pyöri kokousasiat vielä pitkään mielessä. Menin heti nukkumaan, mutta eihän uni tietenkään tullut, kun päässä vain risteilivät illan asiat. Kun vihdoin nukahdin, heräsin melkein heti yskänkohtaukseen. Pieni ärsytysyskä on vaivannut jo viikon verran ja yöllä se on tietenkin kiusallisin.

Kahden maissa nukahdin ja aamulla heräsin kuolemanväsyneenä. Meillä oli kaiken lisäksi luokkakuvaus koulussa. Mahtaa tulla mukavat kuvat, kun ope näyttää nukkuneen rukoukselta tummine silmäpusseineen!

Joskus harrastaminen ottaa koville ja häiritsee vähän työntekoakin!