Ensimmäisenä varsinaisena lomapäivänä lähdin aamulla heti herättyäni hakemaan kummityttöä mökille. Anna tuli auttamaan pihatöissä. Hän aloitti kivijalan maalauksella. Minä sillä aikaa kantelin kaadetun männyn oksia kasalle polttamista varten ja rankoja läjälle. Kun Annalta maali loppui, ryhdyimme yhdessä kierittämään pöllejä puupinon jatkoksi.

Kyllä olimme ahkeria! Välillä meitä kävi tervehtimässä tuttava, jolla on mökki saman tien varrella. Hänellä oli tyttärensä koira hoidossa ja olivat lenkillä. Koira on Viron "katulapsia" ja pennusta ei vielä tiennyt, millainen siitä isona tulee. Tuli ISO! Ilmeisesti siinä on paljon kaukaasian paimenkoiraa, on ainakin kovasti sen näköinen.

Illalla Karin avustuksella laitoimme vielä vesipumpun toimimaan. Jostain syystä yksi liitäntä vähän tiputtaa, mutta ei käyttöä haittaa. Kiva, kun kraanasta tulee vettä sisälle kumpaankin mökkiin!

Saunoimme Annan kanssa. Huomenna vien hänet kotiinsa, sillä viikonloppuna hän lähtee kansainväliselle partioleirille Puolaan.

Kylläpä kaiken touhuamisen jälkeen jo väsyttääkin!