En ole kovin kiinnostunut politiikasta. Seuraan sitä kyllä, käyn äänestämässä aina, mutta siihen se sitten jääkin. En voisi kuvitellakaan olevani esim. ehdokkaana vaaleissa. Myös puoluepolitiikka tuntuu vieraalta ja se näkyy erityisesti siinä, että olen vuosien aikana vaaleissa äänestänyt viiden eri puolueen ehdokkaita. Puoluesidonnaisuus on minulle se kaikista vierain juttu. Koen, että jokaisen pitää ajatella omilla aivoillaan eikä tukeutua puolueen kantaan.

Hyvä, että on ihmisiä, jotka hoitavat yhteisiä asioitamme. Hienoa, että kunnallis- ja eduskuntavaaleihin löytyy ehdokkaita, jotka haluavat kantaa vastuuta. Presidentinvaalikisaankin ilmoittautui henkilöt, jotka kaikki tekivät hyvän kampanjan.

Äskeinen vaali-ilta oli jännittävä ja tulos oli minulle erittäin mieluinen. Toisella kierroksella ovat he, joiden välillä puntaroin omaa äänestyskäyttäytymistäni. Kummalla tahansa on minusta erittäin hyvät edellytykset tulla valituksi. Ja valitaan sitten kumpi tahansa, hänestä Suomi saa hyvän presidentin!

Oman valintani toiselle kierrokselle olen jo tehnyt!

Ps. Hauskaa luettavaa: Maikkarin lapsille suunnattu vaalikysely.