... tarvitsisi sosiaalisen median kirjoittelu tällä hetkellä! Presidentinvaali kuumentaa tunteita siinä määrin, että joiltain kirjoittajilta esim. Facebookissa on mopo karannut käsistä. Törkeitä tekstejä on lähetetty maailmalle kummankin ehdokkaan leireistä ja nyt tästä sanasodasta on uutisoitu illan aikana laajemminkin tiedotusvälineissä.

Mikä laittaa ihmisen julkisesti herjaamaan toista ja kirjoittamaan törkeyksiä? Varmaan sama tarve, jonka innoittamana näitä juttuja huudeltiin entisaikaan kaduilla ja kuppiloissa. Nyt vain median keinoin kaikki tulee julkisesti luettavaksi ja henkilö luulee saavansa paljon laajemman kuulijakunnan. Ehkä saakin. Yksi henkilö voi myös taitavana koneen käyttäjänä saada sanomansa esiin monella eri foorumilla. Loanheittäjäporukan ei välttämättä tarvitse olla kovin monilukuinen.

Minä en tiennyt koko törkykeskustelusta mitään, kunnes työkaveri vihjaisi asiasta. Olen laiska Naamakirjan käyttäjä. Hyvä, jos kerran kuussa kirjoitan sinne jotain, sillä se ei ole ollenkaan minun  jutuni. (Sen sijaan blogit kyllä :) !) Nyt sitten mielenkiinnosta vähän vaeltelin siellä ja täällä, kunnes sain törkeyksien huutelusta tarpeekseni. Ei todellakaan ole pakko lukea niitä!

Olisin toivonut vaalien jatkuvan samalla lailla "siististi" kuin ensimmäisellä kierroksella. Turha toivo ja olihan odotettavissakin kisan koventuminen tällä viikolla. Silti surettaa joidenkin ihmisten asiaton käytös. Säälittävää!

... tarvitsisi koulureppu. Kamalaa, mitä turhaa roinaa kuljettelen edestakaisin joka päivä!

...tarvitsisi myös huusholli. Jaksaisinkohan huomenna työnnellä vähän imuria?