Joulunpyhät on ohi ja ihana arki alkanut. Lomaa on vielä runsaasti jäljellä, joten olo on mitä mukavin. Tänään Kari lähti maalle "bisneksien" pariin eli hoitamaan taloyhtiön ja kyläyhdistyksen asioita. Minä sain iltapäivällä aikaiseksi pestä koneellisen pyykkiä ja tehdä vähän ompelutöitä.

Pari vuotta sitten vaihdoin ruokapöydän ja nykyinen on hieman pienempi kuin entinen. Minulla on ollut vain yksi sopiva liina siihen, kun muut ovat olleet liian isoja. Tänään sain vihdoin pienennettyä kaksi valkoista pöytäliinaa ja olen niin tyytyväinen itseeni. Vanha ompelukonekin (polkukoneesta seuraava!) pelitti oikein hyvin. Nyt on sitten uudeksi vuodeksi ruokapöytään liinoja, joita liata!

Soitin myös ystävälleni, josta en ollut kuullut vähään aikaan mitään. Juttelimme pitkän kaavan mukaan ja oli kiva vaihtaa kuulumiset joulusta.

Nyt aion vain laiskotella, lukea ja vähän kutoa villasukkia. Ihanaa tehdä näitä asioita ajoissa. Työaikana ehdin näiden puuhien pariin vasta iltamyöhällä ja aina on huono omatunto siitä, että pitäisi oikeasti olla jo nukkumassa.

Kyllä loma on mukavaa!!!