Mökkien maalaus valmistui tänään. Ihanaa! Olin valmistautunut siihen, että pahimmillaan juhannukseen asti kärvistellään maalauksen alla, mutta vielä mitä. Sopimuksen ajankohta piti paremmin kuin uskalsin odottaakaan. Mökkejä maalattiin puolentoista viikon aikana viisi päivää, joten aika nopeaa toimintaa!

Ilta kului terassikalusteita paikalleen rahdatessa ja maalausjälkeä ihastellessa. Onhan rakennukset nyt kuin silmänsä pesseet. Ihaninta oli kantaa keltaiset orvokit paikoilleen terassien kaiteille. Siellä ne hehkuvat mustaa hirttä vasten.

Tänään on ollut kevään lämpöisin päivä. Meillä mittari on hiponut 20 astetta. Julman isot hyttysetkin ilmaantuivat tyynessä illassa, mutta onneksi meillä on niin kuiva
paikka täällä, ettei niitä otuksia riesaksi asti yleensä ole.

Neljä lomapäivää edessä, joista tosin huomenna osa menee srk:n jumalanpalvelusavustajakoulutuksessa. En sinne ihan riemusta hihkuen mene, vain velvollisuuden tunnosta. Protestoin ajatusta järjestää pyhänä koulutus! Jos srk saarnaa lepopäivän pyhittämisestä, mielestäni voisi myös helatorstaina elää näiden oppien mukaan ja järjestää koulutukset arkena. Ehkä tällä mielellä pitäisi pysyä pois, mutta jospa osaan pitää mölyt mahassani!

Muuten tuntuu kyllä siltä kuin kesä olisi alkanut!