Ihmettelen:

- Kun sunnuntaina oli lämmintä 30 astetta ja viime päivinä 20 astetta vähemmän. Miten nämä kelit jopa yhden vuorokauden aikana näin muuttuvat!

- Kun kävimme syömässä mökkipaikkakunnan pienen taajaman ainoassa ravintolassa ja ympäriltä kuului pelkkää ranskaa: Läheisen lentokonetehtaan ranskalaiset työntekijät olivat pizzalla yhtä aikaa kanssamme. Kyllä maailma on kansainvälistynyt jokaista Suomen syrjäistä kolkaa myöten.

- Kuinka hyviä radio-ohjelmia Ylen ykkönen lähettää. Mökillä kuuntelen paljon radiota ja siellä on vaikka kuinka mielenkiintoisia ohjelmia, niin puhetta kuin musiikkiakin. TV:stä tulee koko kesän lähes yksinomaan uusintoja.

-Miten miehen vaatekaappi voi olla niin siisti: Jokaisen hyllyn reunassa nimilappu, minkä laatuisia vaatekappaleita sille hyllylle laitetaan. Tarttuisipa moinen järjestelmällisyys edes hitusen minuunkin!

-Kuinka mökillä voi olla niin ihanaa: Mustarastaan huilu soi niin illalla kuin aamuvarhaisella, kaiken maailman kukat aukovat nuppujaan ja peilityyni järvenpinta hivelee silmää, sadepäivänäkin!

Ihmettelen ja ihmettelen ja nautin!