Aivan mahtava kesäinen viikonloppu takana! Aurinkoa, lämpöä, ulkoelämää... Ihan tuntui kuin olisi loma jo alkanut! Koko viikonloppu on vietetty mökillä ulkoilmassa ja sisällä on käyty vain nukkumassa. Töitä tein terassilla päivänvarjon alla ja arvostelut ovat valmiit, kunhan todistukset koneella tulostelen.

Jo pitkään olen ihmeissäni kuunnellut käen kukuntaa: Täällä meillä käet kukkuvat herkeämättä. Tuntuu, kuin niitä olisi todella enemmän kuin ennen tai sitten ne ovat vain uutterampia kuin edellisinä kesinä. Oletteko muut huomanneet samaa ilmiötä?

Tänään kuului kolmen käen kukunta samaan aikaan. En muista tällaista triplakukuntaa koskaan ennen kuulleeni. Oli hauskaa kuunnella niitä triona tai peräti stereona!

Ainut miinuspuoli on ollut valtava siitepölymäärä. Kaikki paikat ovat keltaisena: auto, terassit, pihakalusteet ja järven pinnassakin lilluu keltaisia lauttoja kuten kuvasta näkyy. Olen tiputtanut silmiin kosteustippoja, sillä varsinkin autolla ajaessa silmiä alkaa kaihertaa. En ole allerginen, mutta saan näköjään tästä kauheasta määrästä vähän oireita.

Illalla palautin Nella-koiran kotiinsa. Sillä oli mukavaa täällä maalla, kun sai uida ja kytätä rinteessä sisiliskoja, jotka kyllä olivat kaikki Nellaa ovelampia. Päivänvarjon alla se nukkui koiranuntaan ja kun oli kotiinlähdön aika, ei ollut näkevinään eikä kuulevinaan kutsuja. Olisi jäänyt tänne minun kaverikseni!

Mukava aloittaa huomenna viimeinen työviikko näin ihanan viikonlopun jälkeen.