Näin ihanan pienen pojan sain tänään hoitooni! Vanhemmat ja sisarukset lähtivät katsomaan SM-hiihtoja ja minä sain neljän kuukauden ikäisen Samuelin meille.

Olipa mukavaa! Samuel on niin hyväntuulinen lapsi: Naureskelee koko ajan. Hampaita on varmaan tulossa, kun nyrkit olivat suussa vähän väliä  ja kuolaakin valui runsaasti. Tunnin päiväunet hän nukkui ja sitten ryhdyttiinkin syömään. Kun aloittettiin, porkkanamössö ei mennyt suuhun tarpeeksi nopeasti ja poika sai kauhean raivarin. Maitopullolla sitten asettui. Se olikin ainoa tirinähetki koko aikana.

Vaikka kiinteää ruokaa ei mennyt kuin muutama lusikka, vähän ajan päästä alkoivat posket helottaa. Isolla sisarella oli myös sama, vähän atooppinen iho vauvana, ja uudet maut saivat aina iho-ongelmia aikaiseksi. Isompana varmaan hellittää.

Työstä käy lapsenhoito! Hetkeksikään en laskenut silmistäni, paitsi unien ajaksi. Silloinkin piti käydä vähän väliä kurkkimassa, onko kaikki ok.  :)

Nopeasti meni yhteinen aikamme. Isosisko tuli äsken hakemaan ja poika oli täydessä unessa, kun kiskottiin ulkovaatteita päälle. Kyllä hän on niin söpö. On vienyt tädin sydämen kokonaan!