Tulin illansuussa kotiin. Työpäivä oli vähän pitkä, kun iltapäivä jatkui vielä koulutuksella. Nuutuneena raahauduin kaupan kautta kotiin.

Kotona odotti yllätys: kirje ystävältäni! Se oli käsin kirjoitettu, oikeilla postimerkeillä varustettu ja sisälsi mieltä lämmittäviä sanoja. Lisäksi mukana oli "kukkakimppu". Kiitos, Orvokki!

Nettiaikana on todella ihanaa saada oikeita, vanhanajan kirjeitä ja kortteja. Tänäänkin mieleni piristyi sekunnissa ja mukava vire on jatkunut koko illan.

Itsekin kirjoitan paljon kortteja ja kirjeitä, joiden lähettämisestä saa hyvän mielen ja toivottavasti samaa voi välittää myös saajalle. Käsin kirjoitettu viesti tuo lähettäjänsä persoonan esiin ihan toisella tavalla kuin mitään sanomattomat koneella naputellut. (Toisaalta tämän rakkineen vieressä kirjoittaminenkin on yleensä ihan hauskaa, samoin viestien lukeminen! )

Kirjeen mukana tuli älykkyyskoe pahvisen kukkakimpun muodossa. Vähän aikaa sitä pyöriteltyäni sain perhosetkin lentelemään kukasta kukkaan. Taisi olla varhennettu dementiatesti!