Aamulla herättyäni silmät osuivat heti ulos: Satoi räntää! Painoin pääni tyynyyn ja nukuin vielä hetken. Ei auttanut. Sade vain jatkui.

Humpsin yöpaidassa puolille päiville saakka. Tehtiin hyvää ruokaa ja iltapäivällä lähdettiin sateen loputtua katsomaan nuorinta kummipoikaamme, joka oli tullut parin sadan kilometrin päästä mummolaan vierailulle. Hänellä oli juuri 4-vuotissynttärit.

Katselimme kuvia kummipojan hiihtolomalta ja leikimme autoilla. Sisarensa kanssa innostuivat molemmat lopulta värittelemään värityskirjaa ja ihmeekseni huomasin, että aikuisten värittämäksi luulemani kuvat olivatkin kummipojan käsialaa. Värit olivat pysyneet rajojen sisäpuolella ja jälki oli tasaista värityspintaa. Kynäote pojalla oli jo ihan oikea. Aikamoinen suoritus pieneltä neljävuotiaalta! Eipä kaikki kolmasluokkalaisenikaan väritä yhtä hyvin. Oli mukava tavata!

Loppuillan olen päätellyt talvella neulomia sukkia, joita oli iso muovikassillinen. Neulominen on ihanaa, päättely kaikkea muuta! No, nyt tylsä työ on tehty. Päätin kyllä langanpäiden keskellä, että ensi talvena kudon vain yksivärisiä sukkia!