Tänään olen taas yhtä kokemusta rikkaampi: Olimme levyttämässä, siis emme vaakatasossa, vaan ihan oikeasti studiossa. Teimme kuoromme kanssa joululevyä ja se ilmestyy ensi jouluksi. Levyllä on monen eri kuoron tuotoksia.

En ole aikaisemmin ollut  moisessa puuhassa, eikä minulla siksi ollut oikein mitään ennakkokäsitystä asiasta. Aamulla piti herätä aikaisin ja se otti pitkän työviikon jälkeen vähän koville. Bussilla köröttelimme kaunista pakkasmaisemaa ihaillen Tampereen Teiskoon.

Aamulla laulaminen ei  todellakaan ole paras ajankohta. Avasimme ensin ääntä perusteellisesti. Minulla oli käsitys, että ottoja tehdään yhdestä laulusta monta kymmentä, mutta todellisuudessa niitä tarvittiin kuusi, joista järjestyksessä neljäs valittiin levylle.

Homma oli suhteellisen nopeasti purkissa. Levy valmistuu maaliskuussa ja nyt sitä jännityksellä odotamme. Ensi jouluna kaikki tuttavat ja sukulaiset kyllä arvaavat, mitä saavat joulupaketista!

Levytyksen jälkeen menimme vähän juhlimaan ja Tampereen Teatteriin katsomaan Ira Levinin komediatrilleriä Murhaloukku. Pääosassa oli Heikki Kinnunen. Näytelmä oli hauska ja jännittäväkin. Kolme ruumista saatiin aikaiseksi! Koska esitys sisälsi varsin järeitä äänitehosteita, säikähdin pariin otteeseen oikein kunnolla ja pomppasin tuoliltani monta senttiä yläilmaan. Onneksi sentään sain mölyt pysymään mahassa! Väliajalla ihailtiin vanhan teatteritalon kauneutta.

Varsin erilainen ja mukava launtaipäivä!