Iikan kastejuhla on ensi sunnuntaina. Olen autellut sisartani järjestämisessä (Lue: Toiminut juoksutyttönä!). Kaikki on varsin helppoa, kun ristiäiset ovat seurakuntakodissa ja tarjoilupuolen hoitaa tuttu ja turvallinen emäntä, joka on sukumme juhlia järjestänyt enemmänkin. Silti on monenlaista pientä hoidettavaa.

Kävin tilaamassa kukat. Johanna halusi keltasinistä, mutta tähän aikaan ei sinisessä ole juuri muuta kuin värjättyjä. Päädyimme keltaisen kanssa freesiaan, joka on vähän  violettiin vivahtava. Pöytiin tulee samoja kukkia kuin kastemaljan ympärille. Kastemalja on isämme ostama ja minut ja Johanna on kastettu sillä myös. Perinteitä siis riittää.

Keskustelimme tänään myös musiikista. Tytöt laulavat pari laulua ja niitä pitäisi ehtiä harjoittelemaan tällä viikolla jossain välissä. On vain nuorillakin niin paljon menoa, että yhteisen ajan löytäminen ei ole helppoa. Pitäisi kuitenkin ehtiä edes kerran harjoittelemaan, kun en ole säestysnuotteja niistä ennemmin nähnyt. Ettei jäisi ihan viime tippaan... :)

Ihanaa, kun on iloinen juhla tulossa! Oikein odotan sunnuntaita.