Mökkijärvemme on pieni, vain 7 km päästä päähän ja levein kohta taitaa olla parisen kilometriä. Syvin kohta on noin 25 m tässä mökkimme lähistöllä.

Meidän mökin kohdalla ei ole saaria. Niinpä on aina mukava lähteä soutelemaan pohjoiseen päin "saaristoon". Aamupalan ja -uinnin  jälkeen lähdin veneellä kameralla varustettuna katselemaan tyyntä järvenselkää. Soudin ehkä nelisen kilometriä yhteensä ja katselin pieniä kauniita saaria. Lokeilla oli jo isot poikaset, lensivätkin jo ja kuikankin näin kahden pikkuisensa kanssa. Kuvia otin paljon.

Oli niin kaunista! Aurinko paistoi täydeltä terältä, laineet liplattelivat hyvin pienesti ja suurimman ajan oli ihan tyyntä. Vain muutamalla mökillä oli ihmisiä, joten luonnon rauha levittäytyi niin rannalle kuin saariinkin. Vaikka kiertelin saaret kauempaa, jotkut lokit silti päästelivät varoitushuutojaan. Osa köllötteli laiskoina kallioilla ja kivillä, eivätkä juurikaan minusta välittäneet.

Palatessani omaan rantaan oli pakko käydä heti uimassa. Pihakeinussa sai hyvät päivänokoset ja verannalla syötiin eilinen mansikkakakku loppuun.Taas olemme saaneet viettää niin kauniin kesäpäivän.