Ilon pilkahduksia ja riemun kiljahteluja kuuluu tähän päivään: Äitini rintasyövän sädehoito on ohitse. Tänään oli viimeinen sädetys ja sen jälkeen lääkärin vastaanotto. Kaikki oli hyvin ja erityisesti veriarvot olivat pysyneet loistavina, jota lääkärikin ihmetteli. Ihollekaan ei ollut tullut vaurioita. Tosin äiti on huolellisesti rasvannut aluetta koko ajan.

Olemme niin iloisia! Juhlimme asiaa yhdessä syömällä jätskit . Nyt muistona koettelemuksesta on vain yksi keltainen tabletti päivässä. Niin, ja ne komeat tatuoinnit!

Viimeiset sädetykset väsyttivät todella ja ainainen taksilla ramppaaminen sadan kilometrin päähän oli uuvuttavaa. Muuten hän kesti hoidon loistavasti. Asiaa helpotti kovasti se, että hän koki olevansa hyvässä hoidossa asiantuntevan ja mikä tärkeintä, ystävällisen henkilökunnan käsissä.

Kiitos Tays taas kerran! Toivottavasti sisareni synnytys on seuraava hetki, jolloin tiemme yhtyvät. Tätä sairastamista on tullut jo ihan tarpeeksi perheemme osalle vuosien varrella, joten olisi mukava kokea siinä talossa vaihteeksi onnen hetkiä!